تطبیق دادن اصول شیوههای کشاورزی خوب (GAP) برای کشاورزان خردهپا
این بروشور یکى از محصولات کارگاه آموزشى ۲ هفتهاى درباره به کارگیرى مفاهیم مشارکت و ابزارهاى تسهیلگرى براى ارتقاى است که در استان اردبیل در ایران «شیوه هاى کشاورزى خوب» برگزار شد. در این کارگاه ۱۵ کارشناس از ایران، آذربایجان و ترکیه در جستجوى راههایى بودند تا استانداردهاى ملى و جهانى را با شرایط و محدودیتهاى کشاورزان خرده پا در کشورشان بهتر وفق دهند. ایران، آذربایجان و ترکیه، سند FAO درباره GAP را به عنوان منبعی برای اصول شیوههای کشاورزی خوب به کار گرفتند. هر سه این کشورها عضو سازمان بینالمللی FAO هستند.
از جمله از موارد مورد اشاره این اینفوگرافیک، موضوعات زیر است:
رفاه، سلامت و ایمنی انسانها:
- فراهم کردن مکان مناسب برای استراحت و شرایط خوب برای غذا خوردن
- تحصیل اطمینان از درآمد کافی و امنیت غذایی برای خانوار
- تشویق شدن نیروی کاری به ارتباط برقرار کردن با کارشان به واسطهی دستمزد خوب و پاداش دادن به کار خوب
- رعایت نکات ایمنی در استفاده از ماشین آلات و مواد شیمیایی
- در نظر گرفتن حقوق نیروی انسانی شاغل در کار کشاورزی
- پرداخت شدن دستمزدهای معقول به کارگران
- استقرار شرایط و رویههای کاری ایمن و سلامت
- تأمین نهادهها و امکانات تولید از فروشندگان محلی
- استفاده از لوازم و تجهیزات پیشگیرانه